onsdag 4. september 2013

canada goose LANGFORD parka ige annonsering dollar der ute i hendene på folk s

av Google "s oppnåelse av YouTube inkludert overholdelse at med den fragmentering av programmet TV, var det $ 67 milliard i årlige annonsering dollar der ute i hendene på folk som er usikker på hvor du skal plassere dem. YouTube og Google Video er første stopp - du finner personlige filmer, biter av TV-programmer og andre gleder på disse nettstedene.
Det finnes tusenvis av videoer på YouTube som er verk av komiske fiksjon, humoristiske kommentarer, amatør underholdning av hver stripe. Som et resultat, er markedet preget av frodig eksperiment, med gratis innhold blir lagt ut på slike steder som YouTube.

Disse videoopptak blir sett og sett av rundt 20 millioner YouTube besøkende hver måned. Det er en ganske viktig ting som du bør nok ta vare på før du ser de morsomme videoer av disse snodige mennesker på YouTube.
Du kan glemme alle de uttale drapet lærebøker, bare hodet over til YouTube eller iTunes for noen virkelige læring gøy. Ved å bruke en løsning som kombinerer alle disse Wimpy kunder i én gjennomsiktig program, og som også gjør det mulig for besøkende å gjennomgå de opplastede lyd-eller videofiler, har du til din disposisjon akkurat det verktøyet du trenger for å lage en YouTube-lignende side full med besøkende vurderinger.

På grun

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar